top of page

Art Installations

Reinconnection

Canis Lunatic

Ethereality

Video

Home ground-  2018 – Movie -16:35 min 

Home ground is een short-film waarin ik een jaar lang met een palet van verschillende materialen ben rondgetrokken in de omgeving waar ik ben opgegroeid. Ik ben kunst in de openbare ruimte gaan creëren om te onderzoeken hoe mensen reageren wanneer ik mezelf en mijn werk uiterst kwetsbaar opstel. En voordat ik het wist heb ik veel bijzondere mensen ter plekke ontmoet die mee werden gevoerd in een magische wereld van verbinding en verwondering. Van een man die samenwoont met roofvogels, een oudere vrouw die de toekomst kon zien, mensen die schapen verzorgden op de dagbesteding tot twee straatvegers die hun taken hebben laten staan om mee te doen met het onderzoek naar onze diepste en puurste kinderlijke dromen.

Terug naar de roedel | Het spelende wezen - 2017- Movie- 32 min

De film Terug naar de roedel & het spelende wezen is een krachtige documentaire die ik in 2017 heb gemaakt. In deze films laat ik het publiek door mijn ogen kijken naar mijn eigen opvoeding als Sintimeisje.

De documentaire verbeeld twee contrasterende werelden die elkaar kruisen namelijk: Mijn innerlijke belevingswereld als intuïtieve kunstenares en de traditionele Sintiwereld waarin ik ben opgevoed. In deze films functioneert mijn werk als een krachtige brug tussen traditiebehoud en maatschappelijke intergratie.

 L1 over film Terug naar de Roedel

Paintings